Lasse Nousiainen

Rakkauden lähettiläs

29,90

Kuvaus

Tiedot

Byrokratiaa, työpahoinvointia ja karjalanpiirakoita Suomen Brasilian-suurlähetystyössä

Suomen Brasilian-suurlähetystö on saanut työtyytyväisyyskyselystä historiansa huonoimman tuloksen. Suomesta hätiin lähetetään psykologi Jukka. Ensitöikseen hän lanseeraa joka-aamuisen ryhmähalausperinteen ja alkaa tutustua työntekijöihin. Ammattilaisen tarkan tutkan ulkopuolelle ei jää myöskään konsulin puoliso, työuupumuksesta toipuva Mikko, joka viettää päivänsä uima-altaalla ja yönsä nettipokeriareenoilla. 

Kaikki ei kuitenkaan mene putkeen. Konsuli joutuu autokuskiksi ja kulttuuriyhteyshenkilö piirakantekoon. Psykologi flirttailee lähetystön harjoittelijalle minkä ehtii. Mutta miksi psykologin silmät punoittavat jatkuvasti? Ja mihin katoaa lähetystön käteiskassa? 

Rakkauden lähettiläs on romaani, jossa huumorin kukka kukkii trooppisessa Brasiliassa. Suurlähetystön henkilökaarti on hulvaton, kiusallisen osuva ja täynnä elämää. Nousiaisen teksti herättää eloon työelämän byrokratian kaikessa absurdiudessaan. 

ISBN

9789523641600

E-kirja

9789523641860

Äänikirja

9789523641877

Kl.

84.2

Sivut

292

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Heinäkuu 2021

Kirjailija

Lasse Nousiainen

Lasse Nousiainen on Brasiliassa asunut kirjailija, koomikko ja käsikirjoittaja. Rakkauden lähettiläs on hänen kolmas romaaninsa. 

Lue lisää

Kirjailijan teoksia