19,70€ Alkuperäinen hinta oli: 19,70€.9,80€Nykyinen hinta on: 9,80€.
Ravintolan historiaa maukkaasti kuvaavassa teoksessaan Christoph Ribbat kokoaa yhteen keittiöhenkilökunnan ja mestarikokkien, tarjoilijoiden ja filosofien sekä herkkusuiden ja sosiologien kiehtovia kokemuksia ravintolamaailmassa.
Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja lisäksi hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu mielenkiintoinen tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin.
Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adrià.
alaotsikko | Ruoan maukas historia |
---|---|
ISBN | 9789527190456 |
Kl. | 68.8, 90.2 |
Alkuteos | Im Restaurant |
Alkuteoksen kieli | Saksa |
Suomentanut | Otto Lappalainen |
Sivut | 186 |
Tyyppi | Sidottu |
Julkaistu | Toukokuu 2017 |
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kalevankatu 34, 00180 Helsinki
Y-tunnus 2741820-4
info@aulakustannus.fi
Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita sivustot voivat käyttää tehdäkseen käyttäjäkokemuksesta tehokkaamman. Lain mukaan voimme tallentaa evästeitä laitteellesi, mikäli se on ehdottoman tärkeää sivuston toiminnan kannalta. Tarvitsemme suostumuksesi kaikenlaisten evästeiden käytölle. Voit muuttaa tai peruuttaa hyväksyntäsi sivustollamme evästeilmoituksen kautta.