Sinimaaria Kangas

Eettisen lihansyönnin käsikirja

18,90

Kuvaus

Tiedot

Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta?

Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

ISBN

9789527190258

Kl.

50.19, 59.34, 67.4, 67.7

Sivut

312

Tyyppi

Nidottu

Julkaistu

Lokakuu 2017

Kirjailija

Sinimaaria Kangas

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Sinimaaria Kangas

Keppareiden kyydissä – Keppihevosharrastuksen ABC

Keppareiden kyydissä on ensimmäinen kattava kirja keppareista ja keppariharrastuksesta.