Andrea Beaty & David Roberts

Roosa Ruudin tehtäväkirja rohkeille insinööreille

18,90

Kuvaus

Tiedot

Puuhakirja kaikille innokkaille insinööreille

Tykkäätkö rakennella kaikenlaista? Keksiä laitteita, joilla voit helpottaa erilaisten asioiden tekemistä? Liity Roosa Ruudin inspiroivaan seuraan ja ryhdy insinööriksi!

Tässä aloittelevan insinöörin tehtäväkirjassa pääset tekemään huikeita uusia keksintöjä kuten paremman polkupyörän, yksinkertaisen katapultin, aurinkouunin ja paljon muuta. Lisäksi opit paljon insinöörin työstä ja erilaisista keksinnöistä ja siitä, miten ne ovat syntyneet.

Hauska ja inspiroiva teos kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja luovaa ajattelua. Lisäksi se opettaa, että kömmähdykset ovat olennainen osa uusien keksintöjen syntymistä ja että myös niitä on syytä juhlistaa.

ISBN

9789527269589

Kl.

79.8

Alkuteos

Rosie Revere's Big Project Book for Bold Engineers

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Sivut

96

Tyyppi

Nidottu

Julkaistu

Huhtikuu 2020

Kirjailija

Andrea Beaty & David Roberts

Andrea Beaty on chicagolainen kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lastenkirjoja. David Roberts on lontoolainen kuvittaja, jonka riemastuttavan upea kuvitus herättää henkiin Beatyn nerokkaat hahmot.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Andrea Beaty & David Roberts

Mia Molina, maailman parantaja

Mia Molina, maailman parantaja on osa inspiroivaa lastenkirjasarjaa, joka rohkaisee lapsia tutustumaan maailmaan rohkeasti ja tekemään töitä unelmiensa eteen.