Andrea Beaty & David Roberts

Pii Pihlaja, tutkija

18,90

Kuvaus

Tiedot

Kirja uteliaille lapsille maailman tutkimisesta tieteen avulla

Pii Pihlaja on loputtoman utelias. Hän alkaa puhumaan vasta kolmevuotiaana, mutta kun hän pääsee alkuun, hän haluaa tietää kaiken. Piin uteliaassa mielessä risteilee kysymyksiä kuten: Miksi ruusujen varsissa on piikkejä? Miksi nenässä on karvoja? Miten nenä oikein haistaa asioita? Pii on vakaasti päättänyt saada kysymyksiinsä vastaukset ja tekee tieteellisiä kokeita löytääkseen ne. Kun hänen kotiinsa leviää hirvittävä löyhkä, Pii tietää, että hänen on etsittävä sen lähde. Mutta tällä kertaa hänen kokeensa eivät suju ongelmitta…

Pii Pihlaja on Ada Lovelacen ja Marie Curien innoittama hahmo ja kirjasarjan aiemmista osista tuttujen Roosa Ruudin ja Antti Lehden luokkatoveri. Hän valloittaa nyt pienet ja suuret lukijat omassa kirjassaan. Hänen tarinansa osoittaa, että uteliaisuus, sinnikkyys ja pienet tuumaustauot palkitaan.

Kl.

L84.2

Alkuteos

Ada Twist, Scientist

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Ville Keynäs ja Maiju Keynäs

Sivut

32

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Lokakuu 2020

Kirjailija

Andrea Beaty & David Roberts

Andrea Beaty on chicagolainen kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lastenkirjoja. David Roberts on lontoolainen kuvittaja, jonka riemastuttavan upea kuvitus herättää henkiin Beatyn nerokkaat hahmot.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Andrea Beaty & David Roberts

Mia Molina, maailman parantaja

Mia Molina, maailman parantaja on osa inspiroivaa lastenkirjasarjaa, joka rohkaisee lapsia tutustumaan maailmaan rohkeasti ja tekemään töitä unelmiensa eteen.