Andrea Beaty & David Roberts

Roosa Ruuti, insinööri

18,90

Kuvaus

Tiedot

TARINA ROOSA RUUDISTA, JOKA HALUSI KOVASTI OLLA INSINÖÖRI

Roosa Ruuti innostuu siitä, mikä muiden silmissä on vain roskaa. Yöllä yksin huoneessaan ujo Roosa rakentelee milloin mistäkin rojuista suuria keksintöjä. Hodarikone, heliumpöksyt, juustopyssyllä varustettu käärmeidenkarkotusmyssy; Roosan keksinnöt ovat ällistyttäviä – jos hän joskus antaisi jonkun nähdä ne. Epäonnistumisen pelossa hän piilottaa ne sänkynsä alle, kunnes isotäti Rose tulee kylään ja näyttää, ettei alun epäonnistumisissa ole mitään hävettävää, ne ovat juhlan aiheita.

ISBN

9789527269343

Kl.

L84.2

Alkuteos

Rosie Revere, Engineer

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Ville Keynäs & Anu Partanen

Sivut

32

Tyyppi

Kuvitettu, Sidottu

Julkaistu

Lokakuu 2018

Arvostelut

"En ihmettelisi, jos tällä kirjalla olisi tulevaisuudessa klassikkostatus, sen verran näppärästi se sitoo yhteen hersyvän hauskan toteutuksen ja hyvän, kannustavan viestin."

Kirjavinkit.fi

Kirjailija

Andrea Beaty & David Roberts

Andrea Beaty on chicagolainen kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lastenkirjoja. David Roberts on lontoolainen kuvittaja, jonka riemastuttavan upea kuvitus herättää henkiin Beatyn nerokkaat hahmot.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Andrea Beaty & David Roberts

Mia Molina, maailman parantaja

Mia Molina, maailman parantaja on osa inspiroivaa lastenkirjasarjaa, joka rohkaisee lapsia tutustumaan maailmaan rohkeasti ja tekemään töitä unelmiensa eteen.