Matt Haig

Syitä pysytellä hengissä

29.90€

Varastossa

Kuvaus

Kirjan tiedot

Nuorena aikuisena Matt Haig kärsi vaikeasta masennuksesta ja ahdistuksesta. Ibizalla ollessaan hän seisoi kallionjyrkänteellä ja keräsi rohkeutta hypätä. Hän kuitenkin päätti elää vielä päivän, ja taas päivän, aina yhden kerrallaan. Lopulta, jyrkänteeltä hyppäämisen sijaan, hän alkoi kirjoittaa. Näin sai alkunsa Syitä pysytellä hengissä. 

Syvästä masennuksesta toipumisensa myötä Haig totesi yllätyksekseen, että latteat sanonnat pitävät paikkansa: aika parantaa ja tunnelin päässä on valoa. Tuska vain estää meitä näkemästä omaa tilannetta ja ympäröivää todellisuutta selkeästi. 

Syitä pysytellä hengissä on asiallinen, oivaltava ja lämmin kirja vaikeasta aiheesta. Haigin vertaiskertomus on auttanut monia lukijoita pääsemään pois masennuksen ja ahdistuksen luomasta pimeästä kehästä ja löytämään toivon uudelleen. 

ISBN

9789527269992

E-kirja

9789523640214

Äänikirja

9789523640108

Kl.

17.3, 99.1

Alkuteoksen kieli

Englanti

Alkuteos

Reasons to Stay Alive

Suomentanut

Jaakko Heinimäki

Sivut

280

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Elokuu 2021

Kirjailija

Matt Haig

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Haig on kirjailijana erittäin tuottelias ja monipuolinen. Hän kirjoittaa tietokirjoja ja sekä lapsille että aikuisille suunnattuja romaaneja. Haig on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 40 kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia