Matti Rautaniemi

Tiedonjanoinen joogi

29,90

Kuvaus

Tiedot

Miksi joogafilosofiassa ihmistä verrataan hevosten vetämiin vaunuihin? Mitä instagram-joogeista pitäisi ajatella? Voiko guruihin luottaa? Onko jooga muutakin kuin tehokasta jumppaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen Tiedonjanoisesta joogista, joka on katsaus joogan historiaan, nykytilaan ja tulevaisuuteen. Kirja auttaa ymmärtämään, millaiseen maailmankuvaan joogan harjoitukset perustuvat ja miten voit hyödyntää tätä tietoa omassa harjoituksessasi. Tiedonjanoinen joogi valaisee viihdyttävästi joogan historiallista muutosta, joogafilosofian kiemuroita ja kommentoi ajankohtaisia joogakeskusteluja. Se on tutkittuun tietoon perustuva ja koulukunnista riippumaton tietopaketti, jossa yhdistyvät joogan harjoitus, filosofia ja tutkimus.

Teoksen on kirjoittanut joogatutkija Matti Rautaniemi, joka käsittelee kirjassa myös henkilökohtaista suhdettaan joogaan. Rautaniemi on Suomen tunnetuimpia joogan teoreetikoita ja suosittu luennoitsija. Rautaniemen luotsaama Maailmanpuu-podcast keskittyy joogaan ja muihin viisausperinteisiin. Tällä hetkellä Rautaniemi valmistelee teologian väitöskirjaa.

ISBN

9789523641358

E-kirja

9789523641440

Kl.

84.2

Sivut

300

Tyyppi

Sidottu

Kirjailija

Matti Rautaniemi

Lue lisää