Federico Axat

Viimeinen mahdollisuus

Alkuperäinen hinta oli: 18,90€.Nykyinen hinta on: 9,45€.

Kuvaus

Tiedot

”Täydellinen trilleri.”
– EFE

”Sekoitetaan keskenään pari tippaa Hitchcockia, muutama Stephen Kingin hahmo, Shutter Islandin tunnelma, pari jaksoa Lostia… ja lukemista on mahdotonta lopettaa.”
– LA VANGUARDIA

Ted McKay on menestynyt mies – hänellä on rahaa ja ihana perhe, mutta myös aivokasvain. Ted on päättänyt tappaa itsensä, mutta juuri kun hän on toteuttamassa synkän aikeensa, ovikello soi. Seistessään miettimässä miten päästä eroon häiritsevästä vieraasta Ted huomaa tavaroidensa joukossa pienen lapun, jolle on kirjoitettu hänen omalla käsialallaan sanat: AVAA OVI. SE ON VIIMEINEN MAHDOLLISUUTESI. Oven toisella puolella on tuntematon mies nimeltä Lynch ja hänellä on tarjous, josta Ted ei voi kieltäytyä. Alkaa makaaberi tapahtumien sarja, joka johtaa odottamattomaan lopputulokseen.

Viimeinen mahdollisuus on psykologinen trilleri, jossa jokainen yksityiskohta on merkittävä. Federico Axat avaa oven maailmaan, jossa aika ja sille ripotellut tapahtumat etenevät omassa tahdissaan. Kun lukija alkaa tuntea olonsa kotoisaksi kirjan juonen parissa, tapahtuu jotain perin kummallista. Jokin on pahasti pielessä, eikä kaikki täsmää. Ja se kirottu opossumi – se on kaikkialla! Tarina rakentuu ja hajoaa lukijan edessä vain muotoutuakseen uudelleen ja saavuttaakseen yllättävän lopun.

ISBN

978-952-7190-09-8

Kl.

84.2

Alkuteos

La última salida

Suomentanut

Taina Helkamo

Sivut

504

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Syyskuu 2016

Kirjailija

Federico Axat

Federico Axat (s. 1975) on argentiinalainen jännityksen mestari, jonka tarinat eivät koskaan ole sitä, miltä ne aluksi vaikuttavat.

Lue lisää