Eettisen lihansyönnin käsikirja
18,90€
Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta?
Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.
ISBN | 9789527190258 |
---|---|
Kl. | 50.19, 59.34, 67.4, 67.7 |
Sivut | 312 |
Tyyppi | Nidottu |
Julkaistu | Lokakuu 2017 |
Kirjailijan teoksia
Keppareiden kyydissä – Keppihevosharrastuksen ABC
Keppareiden kyydissä on ensimmäinen kattava kirja keppareista ja keppariharrastuksesta.