Tilaa Arvon kissa -kirja, tue eläinsuojeluyhdistystä!

Ajankohtaista - 8.3.2024

Arvon kissa on tietokirjailija Heli Mäenpään suuritöinen projekti, joka kertoo suomalaisten hylättyjen kissojen elämästä tositarinoiden kautta. Kirjan päähenkilöt ovat entisiä heitteillä eläneitä ja kaltoinkohdeltuja kissoja, jotka pelastuivat ja löysivät oman kotinsa rakastavan ihmisen luota. Nyt voit auttaa eläinyhdistyksiä ostamalla kirjan. Heli Mäenpää keräsi satoja pelastustarinoita ympäri Suomea. Niistä valikoitui kirjaan lopulta 21. Kissoja on pelastettu mm. villiintyneistä populaatioista, […]

Arvon kissa on tietokirjailija Heli Mäenpään suuritöinen projekti, joka kertoo suomalaisten hylättyjen kissojen elämästä tositarinoiden kautta. Kirjan päähenkilöt ovat entisiä heitteillä eläneitä ja kaltoinkohdeltuja kissoja, jotka pelastuivat ja löysivät oman kotinsa rakastavan ihmisen luota. Nyt voit auttaa eläinyhdistyksiä ostamalla kirjan.

Heli Mäenpää keräsi satoja pelastustarinoita ympäri Suomea. Niistä valikoitui kirjaan lopulta 21. Kissoja on pelastettu mm. villiintyneistä populaatioista, hylätyistä asunnoista ja pihapiireistä sekä pentutehtaasta. Mäenpään tavoitteena oli lisätä tietoa Suomen kissakriisistä ja muuttaa asenteita suopeammiksi kissoja kohtaan. Hän teki kirjan kanssa loppuvaiheessa töitä lähes kellon ympäri. Yhteensä kirjan valmistuminen ensimmäisistä haastatteluista painotuotteeksi kesti puolitoista vuotta. Kirjan ensimmäinen painos ilmestyi lokakuussa 2023 ja se myytiin pian loppuun. Laajan kysynnän vuoksi kirjasta otetaan toinen painos.

Lukijoiden pyynnöstä osa kirjan myynnistä lahjoitetaan kissojen kanssa työskenteleville eläinsuojeuyhdistyksille. Kustantaja lahjoittaa jokaisen ennakkoon tilatun kirjan hinnasta 30% tilaajan valitsemalle yhdistykselle. Toinen painos ilmestyy huhtikuun 2024 loppuun mennessä.

Näin tuet:

Tilaamalla kirjan allaolevien linkkien kautta tuet valitsemaasi eläinsuojeluyhdistystä.

  1. Valitse kohteesi seuraavista yhdistyksistä
  2. Tilaa kirja allaolevien linkkien kautta. Kirjan hinta on 34,90 + postikulut.
  3. Kun kirjat on painettu ja matkalla ostajille, lahjoittaa Aula jokaiselle eläinsuojeluyhdistykselle sille kerääntyneen osuuden.

Tuen kohteena olevat yhdistykset ovat:
Helsingin eläinsuojeluyhdistys ry
Kissankulma ry
Turun eläinsuojeluyhdistys ry

A. Tue Helsingin eläinsuojeluyhdistys ry:tä tilaamalla kirja täältä!

B. Tue Kissankulma ry:tä tilaamalla kirja täältä!

C. Tue Turun eläinsuojeluyhdistys ry:tä tilaamalla kirja täältä!

Paljon kiitoksia tilauksesta ja avustasi yhdistyksille!

P.s. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan, korkeintaan 15.4. saakka, osta kirja pikaisesti!