Aulan myydyimmät kirjat

Ajankohtaista - 26.1.2023

Tässä ovat Aula & Co:n vuoden 2022 myydyimmät kirjat! Suomen kustannusyhdistys julkisti vuoden 2022 bestseller-listansa. Aulallakin on neljä kirjaa yhteensä viidessa eri kategoriassa. Heather Morrisin Kolme sisarta on romaani kolmen teini-ikäisen tytön selviytymisestä kuolemanleiriltä – mutta ennen kaikkea siitä, mitä tapahtui sen jälkeen. Björn Natthiko Lindebladin Saatan olla väärässä on munkkinakin toimineen ekonomistin ja rakastetun […]

Tässä ovat Aula & Co:n vuoden 2022 myydyimmät kirjat! Suomen kustannusyhdistys julkisti vuoden 2022 bestseller-listansa. Aulallakin on neljä kirjaa yhteensä viidessa eri kategoriassa.


Heather Morrisin Kolme sisarta on romaani kolmen teini-ikäisen tytön selviytymisestä kuolemanleiriltä – mutta ennen kaikkea siitä, mitä tapahtui sen jälkeen.

Björn Natthiko Lindebladin Saatan olla väärässä on munkkinakin toimineen ekonomistin ja rakastetun luennoitsijan lempeä kirja siitä, mitä hän on elämässään oppinut. Tärkein neuvo on kirjan nimessä.

Eddie Jakun Maailman onnellisin mies on 101-vuotiaana kuolleen keskitysleiriselviytyjän elämänohjeita. Hän kertoo suurimman kostonsa natseille olevan se, että hän päätti alkaa maailman onnellisimmaksi mieheksi.

Kaikki kolme kirjaa olivat yhteensä kolmella listalla (myydyimmät äänikaunokirjat, ja äänitietokirjat sekä myydyimmät sähköiset tietokirjat).

Näiden lisäksi listoilla jylläsi ikisuosikki Auschwitzin tatuoija, joka oli äänikaunon 15. myydyin kirja – oltuaan listoilla keskeytyksettä kolme vuotta!