Lynn Messina

Jadetikarin arvoitus

29,90

Kuvaus

Tiedot

Murha keskellä kirkasta päivää!

Beatrice Hyde-Clare järkyttyy, kun lontoolainen keikari kaatuu kuolleena hänen eteensä paikallisen sanomalehden toimituksen ovensuussa. Miehen selästä sojottaa tikari. Bealla ei kuitenkaan ole aikaa murhamysteereille. Hänellä on aivan riittämiin pulmia innokkaan perheensä kanssa. He nimittäin ovat vakaasti päättäneet tavoittaa Bean miesystävän, jota ei todellisuudessa ole edes olemassa.

Bea ei kuitenkaan saa mielestään miehen selkään iskettyä jadetikaria. Hän lähtee selvittämään mystisen aseen alkuperää Lontoon British Museumiin. Samoilla jäljillä näyttää olevan myös Bean vanha tuttu, komea Kesgraven herttua.

Jadetikarin arvoitus on toinen osa Lynn Messinan Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjassa, joka on viihdyttävä yhdistelmä historiallista ajankuvaa ja murhamysteereitä Agatha Christien Neiti Marplen hengessä. Sarjan ensimmäinen osa, Murha paremmissa piireissä, otettiin innostuneesti vastaan.

Lynn Messina on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut toistakymmentä romaania. Messina asuu New Yorkissa poikiensa kanssa.

Murha paremmissa piireissä -romaanista sanottua:

”Bea on mainio tuttavuus ja sujahtaa kepeästi kotoisan ja leppeän, aavistuksen humoristisen brittidekkarin lokeroon.” – Kirsin kirjanurkka

”Maltan tuskin odottaa seuraavaa rikosta paremmissa piireissä!” – Annelin kirjoissa

”Messina on nokkela ja varmaotteinen kirjailija ja Murha paremmissa piireissä on vastustamattoman viihdyttävä tarina.” – Publishers Weekly

Sarja

Beatrice Hyde-Clare ratkaisee 2

ISBN

9789523644007

E-kirja

9789523644014

Äänikirja

9789523644021

Kl.

84.2

Englanninkielinen alkuteos

A Scandalous Deception

Suomentanut

Nelli Hietala

Tyyppi

Sidottu

Sivut

240

Julkaistu

Syyskuu 2023

Kirjailija

Lynn Messina

Lynn Messina on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja. Hänen Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjastaan on suomennettu teokset Murha paremmissa piireissä ja Jadetikarin arvoitus.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Lynn Messina

Kohtalokas kihlaus

Sekoitus Agatha Christien murhamysteerejä ja Jane Austenin kirjojen tapainkuvausta. Ihanan kepeää, sujuvaa luettavaa!