Tilaa ennakkoon

Jadetikarin arvoitus

Lynn Messina

Jadetikarin arvoitus

29,90

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Beatrice Hyde-Clare järkyttyy, kun lontoolainen dandy putoaa kuolleena hänen jalkoihinsa Daily Gazette -lehden toimituksen edessä. Hyde-Clare jättää tapauksen Daily Gazetten toimittajille, sillä hänellä on itsellään on tarpeeksi pulmia. Häntä ei todellakaan kiinnosta alkaa jälleen yksityisetsiväksi. Hänen pitää hiljentää perheensä turhan uteliaat kysymykset hänen suhteestaan Kesgraven herttuaan.

Bea ei saa kuitenkaan mielestään jadetikaria, jolla miespolo oli tapettu. Hän matkaa British Museumiin saadakseen vastauksen mystisen tikarin alkuperälle. Sattumaa tai ei, Bea huomaa törmäävänsä turhan usein tutkimuksiensa aikana komeaan Kesgraven herttuaan.

Kirjailija

Lynn Messina

Lynn Messina on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Lynn Messina

Murha paremmissa piireissä

Beatrice Hyde-Clare kutsutaan kasvattivanhempiensa ja -sisarustensa mukana Englannin järvialueella sijaitsevaan kartanoon. Viktoriaanista aikaa edeltäneen Yrjöjen aikakauden tapojen mukaan kyseessä on parempien piirien tilaisuus, jossa naimaikäiset perilliset tapaavat toisiaan ja päätyvät mahdollisesti avioliittoon. Nokkela ja nopeaälyinen Beatrice ei mahdu tähän leikkiin, hän on 26-vuotiaana jo liian vanha, eikä hänellä ole tarjota myötäjäisiä.