Jan-Philipp Sendker

Kapinallinen ja varas

29,90

Kuvaus

Tiedot

Niri elää vaatimatonta mutta turvattua elämää hienossa huvilassa varakkaan perheen palvelijana. Pandemian iskiessä Nirin koko perhe saa potkut ja vajoaa köyhyyteen. Niri hiipii poliisipartioiden ohitse entiseen työpaikkaansa hakemaan ruokaa ja tarpeita perheelleen ja talon tytär Mary auttaa häntä. Marylla on suunnitelma, joka sitoo heidät pysyvästi toisiinsa ja muuttaa koko kaupungin elämää.

Kapinallinen ja varas on pakahduttava romaani kahdesta rakastavaisesta, jotka tulevat eri maailmoista ja lopulta oppivat, millä todella on väliä: sillä, että uskaltaa vastustaa vääryyksiä ja luottaa toisiinsa ehdoitta.

Jan-Philipp Sendker on saksalainen menestyskirjailija. Hän toimi vuosia Stern-lehden Yhdysvaltain ja Aasian kirjeenvaihtajana. Hänen esikoisteoksensa Sydämenlyönneissä ikuisuus oli maailmanlaajuinen menestys ja hänen kirjojaan on myyty yli 3 miljoonaa kappaletta. Kapinallinen ja varas on ensimmäinen kirja Niristä ja Marysta.

ISBN

9789523642539

E-kirja

9789523642546

Äänikirja

9789523642553

Kl.

84.2

Alkuteos

Die Rebellin und der Dieb

Alkuteoksen kieli

Saksa

Suomentanut

Tuomas Renvall

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Julkaistu

Kesäkuu 2022

Kirjailija

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker on hampurilainen toimittaja ja kirjailija. Hän toimi vuosia Stern-lehden Yhdysvaltain ja Aasian kirjeenvaihtajana.

Lue lisää