Tilaa ennakkoon

Nopeat tappavat hitaat

Risto Miettinen

Nopeat tappavat hitaat

29,90

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Helsinkiläinen mainostoimisto elää vuosituhannen vaihteen kiihkeä nousukautta. Kaikki työskentelevät jaksamisen äärirajoilla. Vain yksi, keski-iän puuduttama copy writer Olli, on lähes tyytyväinen tilanteeseen.

Täysin varoittamatta Ollin postiluukusta tipahtaa kortti, joka ravistaa Ollin maailman ylösalaisin. Yhtäkkiä hänellä on mahdollisuus hankkia järjetön määrä laittomin keinoin ansaittua rahaa, joka ei tunnu kuuluvan kenellekään. Kukapa ei houkutukseen tarttuisi? Miljoonien hallussapito muuttuu kuitenkin riskiksi, jolla on hyvin kohtalokkaita seurauksia.

Nopeat tappavat hitaat on mainosalalla uransa tehneen Risto Miettisen kolmas, omaelämäkerrallisia aineksia sisältävä rikosromaani.

Kirjailija

Risto Miettinen

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Risto Miettinen

Kostaja

Mikael Snek istuu Riihimäen vankilassa tuomiota taposta, jota ei tehnyt, mutta johon tuntee olevansa syyllinen. Häntä kantaa ajatus kostosta. Mikael on velkaa kymmenen miljoonaa Pietarin mafialle, ja venäläiset toimittavat hänelle kivuliaan muistutuksen kaltereiden taakse. Ulkona maksuaikaa on kaksi viikkoa.