Risto Miettinen

Kostaja

29,90

Kuvaus

Tiedot

Mikael Snek istuu Riihimäen vankilassa tuomiota taposta, jota ei tehnyt, mutta johon tuntee olevansa syyllinen. Häntä kantaa ajatus kostosta. Mikael on velkaa kymmenen miljoonaa Pietarin mafialle, ja venäläiset toimittavat hänelle kivuliaan muistutuksen kaltereiden taakse. Ulkona maksuaikaa on kaksi viikkoa.

Vapauduttuaan Mikael harhauttaa jahtaajiaan ja menee juuri sinne, mistä hänen pitäisi pysyä poissa: Tallinnaan. Keskenään riitelevät Pietarin mafia ja virolaiset rikolliset etsivät häntä, ja Mikael toteuttaa suunnitelmaansa, jossa paha saa palkkansa ja viattomat uhrit oikeutta.

Risto Miettistä on aina kiehtonut meissä jokaisessa asuva hyvyyden ja pahuuden suhde. Miettinen asuu Helsingissä ja on kotoisin Pohjois-Karjalasta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa kirjallisuutta, ruoanlaittoa ja elokuvia. Mikael Snek -sarjan aloitusosa Petturi ilmestyi 2021.

 

ISBN

9789523642195

E-kirja

9789523642201

Äänikirja

9789523642218

Kl.

84.2

Julkaistu

Huhtikuu 2022

Tyyppi

Sidottu

Formaatti

Sidottu, Sidottu (signeerattu)

Arvostelut

"Miettinen kirjoittaa ytimekästä, puhdaspiirteistä ja addiktoivaa tekstiä. Kostaja on lajinsa valio."

Suomen Kuvalehti

Kirjailija

Risto Miettinen

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Risto Miettinen

Nopeat tappavat hitaat

Helsinkiläinen mainostoimisto elää vuosituhannen vaihteen kiihkeä nousukautta. Kaikki työskentelevät jaksamisen äärirajoilla. Vain yksi, keski-iän puuduttama copy writer Olli, on lähes tyytyväinen tilanteeseen.