Lynn Messina

Murhatun rakastajan tapaus

29,90

Kuvaus

Tiedot

Neiti Hyde-Claren murhatutkimukset jatkuvat!

Kohtalon ärsyttävästä oikusta ujo ja yhä naimaton neiti Beatrice Hyde-Clare on rakastunut päätä pahkaa hänen armoonsa Kesgraven herttuaan. Hän janoaa kiivaasti mitä tahansa muuta ajateltavaa tavoittamattoman rakkauden kohteensa sijaan. Epäselvä kuolemantapaus sopisi tarkoitukseen kerrassaan mainiosti.

Kuin onnenkantamoisena taannoiselta kartanovierailulta tuttu nuorimies ilmestyy vierailulle Bean luokse. Miehellä on järkyttäviä uutisia: hänen morsiamensa äidin rakastaja on samana aamuna menehtynyt tuskallisen kohtauksen jälkeen. Kammottavaa kyllä, kaikki merkit viittaavat myrkytykseen.

Mies toivoo, että viranomaisten sijaan juuri Bea ottaisi tapauksen tutkittavakseen. Bea ryhtyy siltä istumalta tutkimaan herra Wilsonin epäilyttävää kuolemaa, ja eipä aikaakaan, kun hänen avukseen ilmaantuu entistäkin yhteistyöhaluisempi Kesgraven herttua.

Murhatun rakastajan tapaus on kolmas osa Lynn Messinan suositussa Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjassa, joka on lempeän viihdyttävä yhdistelmä kutkuttavia murhamysteereitä ja historiallista ajankuvaa 1800-luvun Lontoosta Agatha Christien Neiti Marplen hengessä. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet romaanit Murha paremmissa piireissä ja Jadetikarin arvoitus.

ISBN

9789523644465

E-kirja

9789523644670

Äänikirja

9789523644687

Kl.

84.2

Alkuteos

An Infamous Betrayal

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Nelli Hietala

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Julkaistu

Helmikuu 2024

Kirjailija

Lynn Messina

Lynn Messina on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja. Hänen Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjastaan on suomennettu teokset Murha paremmissa piireissä ja Jadetikarin arvoitus.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Lynn Messina

Kohtalokas kihlaus

Sekoitus Agatha Christien murhamysteerejä ja Jane Austenin kirjojen tapainkuvausta. Ihanan kepeää, sujuvaa luettavaa!