Ari Turunen

Teette niin kuin minä sanon

29,90

Kuvaus

Tiedot

Pomottajat keskuudessamme

Tämä kirja kertoo pomottajista ja päällepäsmäreistä, jotka tietävät omasta mielestään kaiken aina muita paremmin. Heitä on kaikkialla: työpaikoilla, hallinnossa, suvussa ja valtioiden johdossa. Joku on mennyt sellaisen kanssa jopa naimisiin. He huumaantuvat omasta vallastaan ja käyttävät sitä vaarallisella tavalla väärin.

Itsevaltaisesti käyttäytyvät johtajat ovat oman vaikutusvaltansa sokaisemia. He eivät kuuntele muita eivätkä kunnioita asiantuntijoita. Heidän kanssaan ei saa olla eri mieltä. He ovat autoritaareja, jotka tekevät toisten elämästä kurjaa.

Teette niin kuin minä sanon tarjoaa lukuisia varoittavia esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu, kun tällaiset ihmiset päästetään valtaan. Kirja kertoo erehtymättömistä pääministereistä ja suureellisiin kampanjoihin viehtyneistä diktaattoreista mutta myös siitä, millainen maailma voisi olla ilman heitä.

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan. Hänen teoksiaan on käännetty yhdelletoista kielelle. Turunen on Le Monde Diplomatiquen Suomen edition päätoimittaja.

ISBN

9789523642362

E-kirja

9789523642386

Äänikirja

9789523642393

Kl.

99.1

Julkaistu

Elokuu 2022

Tyyppi

Sidottu

Sivut

247

Kirjailija

Ari Turunen

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan. Hänen teoksiaan on käännetty yhdelletoista kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Useampi kirjoittaja

Paha meri – Itämeren myrskyisä historia

Euroopan suurimman sisämeren ihmeenomainen historia

Ari Turunen

Tuoksujen atlas

Tuoksujen atlas vie matkalle ympäri maailmaa tuoksuaineiden mukana. Kiehtova kulttuurihistoriallinen teos esittelee 65 tuoksuainetta ja vie lukijan aistilliselle matkalle myös upean kuvituksensa myötä.