Tilaa ennakkoon

Teette niin kuin minä sanon

Ari Turunen

Teette niin kuin minä sanon

29.90€

Jälkitoimituksena

Kuvaus

Kirjan tiedot

Opi tunnistamaan autoritaarit maailmanpoliitikassa – ja sukukokouksessa

Nykymaailmassa on useita demokraattisinkin vaalein valittuja johtajia ja poliitikkoja, joilla on autoritaarisia piirteitä. Autoritaarit eivät kunnioita muiden mielipiteitä, eikä heidän kanssaan saa olla eri mieltä. Esimerkiksi koronapandemia paljasti kipeästi monien valtioiden johtajien kyvyttömyyden ottaa vastaan eriäviä mielipiteitä ja tutkittua tietoa – katastrofaalisin seurauksin.

Teette niin kuin minä sanon kertoo autoritaarisen johtajuuden piirteistä ja esittelee pienoiselämäkerroin autoritaarisia valtionjohtajia ja poliitikkoja, joukossa muun muassa Etelä-Afrikan entinen presidentti Jacob Zuma, Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukashenka, Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan sekä Argentiinan nykyinen varapresidentti Cristina Fernández de Kirchner. Teos auttaa myös tunnistamaan autoritaarit omassa lähipiirissä – heitä kun löytyy politiikan lisäksi myös työpaikoilta ja sukukokouksista.

ISBN

9789523642362

E-kirja

9789523642386

Äänikirja

9789523642393

Kl.

99.1

Julkaistu

Huhtikuu 2022

Tyyppi

Sidottu

Sivut

200

Kirjailija

Ari Turunen

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan. Hänen teoksiaan on käännetty yhdelletoista kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Ari Turunen

Tuoksujen atlas

Tuoksujen atlas vie matkalle ympäri maailmaa tuoksuaineiden mukana. Kiehtova kulttuurihistoriallinen teos esittelee 65 tuoksuainetta ja vie lukijan aistilliselle matkalle myös upean kuvituksensa myötä.