Heather Morris

Cilkan tarina

12,9024,90

Kuvaus

Tiedot

Auschwitzin tatuoijan tekijän sydäntäsärkevä uutuus

Cilka Klein on vasta kuusitoistavuotias, kun hänet viedään Auschwitz-Birkenaun tuhoamisleirille. Siellä Birkenaun komentaja Schwarzhuber huomaa hänen kauniit pitkät hiuksensa ja erottaa Cilkan muista vangeista. Cilka ymmärtää nopeasti, että valta on ainoa reitti selviytymiseen, vaikka sen vuoksi joutuisi uhraamaan osan itsestään.

Kun Auschwitz vapautetaan, neuvostojoukot syyttävät Cilkaa yhteistoiminnasta, ja hän päätyy jälleen vankileirille. Jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta. Hän ystävystyy leirin naislääkärin kanssa ja oppii hoitamaan sairaita vankeja kurjimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Kun hänen hoidettavakseen tulee mies, Alexander, Cilka huomaa että kaikista kauheuksista huolimatta hänen sydämessään on yhä tilaa rakkaudelle.

Cilkan tarina on löyhästi tositapahtumiin perustuva romaani. Se on kunnianosoitus ihmisen tahdonvoimalle ja kyvylle selviytyä mahdottomissa olosuhteissa.

ISBN

9789523640276

E-kirja

9789523640382

Äänikirja

9789523640467

Kl.

84.2

Alkuteos

Cilka’s Journey

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Pekka Tuomisto

Sivut

405

Tyyppi

Pokkari, Sidottu

Julkaistu

Tammikuu 2020

Kirjailija

Heather Morris

Heather Morris on uusiseelantilainen kirjailija, jonka tunnetuin romaani on kansainvälinen bestseller Auschwitzin tatuoija.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Heather Morris

Nousevan auringon sisaret

Sotaromaani naisten sisaruudesta, urheudesta ja ystävyydestä synkimpinäkin hetkinä.

Heather Morris

Kolme sisarta

Miljoonia kappaleita myyneiden Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittajan Heather Morrisin koskettava ja voimakas uutuusromaani perustuu kolmen siskoksen tositarinaan selviytymisestä paikassa, jossa toivoa ei ole.