Heather Morris

Nousevan auringon sisaret

33,90

Kuvaus

Tiedot

Upea romaani sitkeydestä ja selviämisestä

Bestselleristi Heather Morrisin uutuusromaani kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan naisista, jotka joutuivat japanilaisten pitämälle vankileirille Indonesiassa.

Australialainen sairaanhoitaja Nesta James ja englantilainen muusikko Norah Chambers sekä suuri joukko skotlantilaisia, kiinalaisia, uusiseelantilaisia ja singaporelaisia naisia päätyvät japanilaisten vankileirille pommikoneiden tuhottua laivan, jolla viimeisiä siviilejä yritettiin kuljettaa turvaan murtuneesta Singaporesta. Leirillä nälkä, väkivalta ja sairaudet olivat uhkana päivittäin, mutta Norahin ja Nestan johdolla naiset löytävät itsestään rohkeutta ja neuvokkuutta voittaa vastukset ja selviytyä hengissä. Pitääkseen vankien mielialaa yllä Norah perustaa kuoron, joka lopulta esittää klassista musiikkia a cappellana.

Nousevan auringon sisaret on naisten sotaromaani, kertomus naisten sisaruudesta, urheudesta ja ystävyydestä synkimpinäkin hetkinä.

Heather Morris on menestyskirjailija, joka nousi maailmanmaineeseen esikoisteoksellaan Auschwitzin tatuoija. Hänen kirjojaan on käännetty lukuisille kielille ympäri maailmaa ja myyty kymmeniä miljoonia kappaleita. Nousevan auringon sisaret on hänen neljäs romaaninsa.

ISBN

9789523644397

E-kirja

9789523644533

Äänikirja

9789523644540

Kl.

84.2

Alkuteos

Sisters Under the Rising Sun

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Kristiina Drews

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Julkaistu

Huhtikuu 2024

Kirjailija

Heather Morris

Heather Morris on uusiseelantilainen kirjailija, jonka tunnetuin romaani on kansainvälinen bestseller Auschwitzin tatuoija.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Heather Morris

Kolme sisarta

Miljoonia kappaleita myyneiden Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittajan Heather Morrisin koskettava ja voimakas uutuusromaani perustuu kolmen siskoksen tositarinaan selviytymisestä paikassa, jossa toivoa ei ole.