Heather Morris

Tarinoita toivosta

Alkuperäinen hinta oli: 29,90€.Nykyinen hinta on: 14,95€.

Kuvaus

Tiedot

Kuinka Auschwitzin tatuoijan kokemuksista tuli romaani ja Heather Morrisista maailmanmenestystä nauttiva kirjailia

Uutuuskirjassaan Tarinoita toivosta Heather Morris pohtii kuuntelemisen taitoa. Morris kasvoi maatilalla Uuden-Seelannin maaseudulla. Kulkiessaan laidunmaiden halki koulusta kotiin hän poikkesi usein isoisänsä luona ja kuunteli tämän sotatarinoita, joita isoisä ei kertonut kenellekään muulle. Morris ymmärsi jo silloin, että ihmiset kertoivat hänelle kaikista henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä kokemuksistaan, mikäli hän vain pysähtyi kuuntelemaan.

Tarinoita toivosta kertoo Morrisin tapaamista poikkeuksellisista ihmisistä, heidän kertomistaan ainutlaatuisista tarinoista ja paljastaa, millaisia elämänoppeja voimme niistä ammentaa. Yksi ainutlaatuisimmista kirjan esittelemistä ystävyyksistä on tietenkin ystävyys Lale Sokoloviin, jonka elämäntarinan pohjalta Morris kirjoitti menestysromaanin Auschwitzin tatuoija.

Samalla Morris kertoo omasta ainutlaatuisesta ja inspiroivasta matkastaan kirjailijaksi. Matkasta, jonka ytimessä on taito kuunnella ihmisten tarinoita – tarinoita, jotka Morris on sittemmin välittänyt miljoonille lukijoille.

 

 

ISBN

978-952-364-128-0

E-kirja

978-952-364-142-6

Äänikirja

978-952-364-153-2

Kl.

99.1

Alkuteos

Stories of Hope

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Teija Hartikainen

Sivut

200

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Maaliskuu 2021

Formaatti

Sidottu, Sidottu (signeerattu)

Kirjailija

Heather Morris

Heather Morris on uusiseelantilainen kirjailija, jonka tunnetuin romaani on kansainvälinen bestseller Auschwitzin tatuoija.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Heather Morris

Nousevan auringon sisaret

Sotaromaani naisten sisaruudesta, urheudesta ja ystävyydestä synkimpinäkin hetkinä.

Heather Morris

Kolme sisarta

Miljoonia kappaleita myyneiden Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittajan Heather Morrisin koskettava ja voimakas uutuusromaani perustuu kolmen siskoksen tositarinaan selviytymisestä paikassa, jossa toivoa ei ole.