Heather Morris

Tarinoita toivosta

29.90€

Varastossa

Uutuuskirjassaan Tarinoita toivosta Heather Morris pohtii kuuntelemisen taitoa. Morris kasvoi maatilalla Uuden-Seelannin maaseudulla. Kulkiessaan laidunmaiden halki koulusta kotiin hän poikkesi usein isoisänsä luona ja kuunteli tämän sotatarinoita, joita isoisä ei kertonut kenellekään muulle. Morris ymmärsi jo silloin, että ihmiset kertoivat hänelle kaikista henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä kokemuksistaan, mikäli hän vain pysähtyi kuuntelemaan.

Tarinoita toivosta kertoo Morrisin tapaamista poikkeuksellisista ihmisistä, heidän kertomistaan ainutlaatuisista tarinoista ja paljastaa, millaisia elämänoppeja voimme niistä ammentaa. Yksi ainutlaatuisimmista kirjan esittelemistä ystävyyksistä on tietenkin ystävyys Lale Sokoloviin, jonka elämäntarinan pohjalta Morris kirjoitti menestysromaanin Auschwitzin tatuoija.

Samalla Morris kertoo omasta ainutlaatuisesta ja inspiroivasta matkastaan kirjailijaksi. Matkasta, jonka ytimessä on taito kuunnella ihmisten tarinoita – tarinoita, jotka Morris on sittemmin välittänyt miljoonille lukijoille.

 

 

Aulan blogi

Lukuelämyksiä kirjojen ulkopuolelta

Blogistamme löytyy kaikkea kirjailijoidemme kuulumisista joululahjavinkkeihin asti. Ole myös tarkkana arvontojen suhteen – sinulla on mahdollisuus voittaa lukuisia paketteja.

Lue lisää